Damos servicio de comunicación a las organizaciones sociales. Producimos contenidos, así como algunos proyectos audiovisuales propios en el ámbito de lo social, la cultura, el medio ambiente y los derechos humanos.

Trabajamos para la comunicación social:

informar
(+)
construir conciencia

Tveo amb Obertament

Obertament ha nascut per tal de lluitar contra l’estigma i la discriminació que pateixen les persones per raó de tenir alguna problemàtica de salut mental, fent que esdevinguin protagonistes del canvi.

El projecte es constitueix com una plataforma de participació de la societat en la modificació de les creences, les reaccions emocionals i les conductes discriminatòries envers les persones que viuen algun trastorn mental, a més de promoure un tractament més normalitzat d’aquestes, afavorint la seva participació en els diferents espais comunitaris, laborals i de ciutadania.

Obertament està constituït pels principals agents socials del sector de la salut mental que uneixen esforços i objectius per acabar amb l’estigma a Catalunya.

Des de TvEO ha estat un plaer col·laborar en la seva campanya de presentació.

Obertament – Collage from Tveo Comunicación on Vimeo.

Podeu veure més imatges d’aquesta campanya clicant aquí.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>